Avem posibilități infinite?

Toți avem o anumită părere despre noi. Te uiți in oglinda si zici “Bă, sunt dat naibii!”.

În viziunea alor familiei ar trebui să muncești toată ziua, să aduci bani, să faci curat, să fii ordonat, să te speli regulat dar să nu folosești prea multă apă etc. Ce mai ?Să nu ai viață socială până la 30 de ani, să nu ai iubit/ă ca să nu fie vreun factor care să te influențeze negativ.

În viziunea prietenilor tăi ar trebui să nu ai o părere proprie si să fii întotdeauna disponibil la orice oră din zi și din noapte, dar atunci când ai nevoie de ei, nu iți pot fi alături pentru că au o scuză foarte bună.

În viziunea șefilor/profesorilor, trebuie să fii întotdeauna pregătit sa muncești, să fii cu temele făcute, să procesezi o tonă de informații(yeah,you hear me!) și sa fii un pupincurist (let’s face it people!).

Suntem alcătuiți dintr-o multitudine de contradicții.

Într-o zi suntem spontani și ne lăsăm purtați de valul momentului iar a doua zi când ceasul bate ora 7 suntem aceeași oameni inflexibili și scorțoși ascunși sub costumul pe post de armură, armură ce ne poartă dorințele, aspirațiile, fanteziile și regretele.

Ne dorim de multe ori lucruri pe care nu le putem avea..

Știi ceasul ăla cu atât de multe mecanisme încât nu le poți enumera? Sau familia aia fericită ce își plimbă copiii cu  trăsături angelice prin parc? Sau cuplul ăla care pare că este desprins din reclamele de la TV?

Hai că te-am prins aici.

Și mie îmi place frumosul, fericirea și prosperitatea dar o dată ce vei fi într-o situație mai sus menționată, v-a începe să pălească farmecul și o dată cu trecerea timpului îți vei dori ceva mai mult.

Ceva să-ți facă inima să tresalte și să poți menține pasiunea vie. Ceva să strălucească și în marea trecere a timpului și un cadru frumos al dragostei trecute.

Câteodată vorbesc mult și fără rost, dar tind să cred că fiecare posibilitate trebuie să fie exploatată.

Da, viața după o anumită perioadă, devine comodă, dar poți să ii dai un refresh printr-o simpă clipire, a gândurilor, a viziunii și a aspirațiilor. Totuși suntem într-o altă epocă.

Mai știi fata pentru care ai avut un crush secret? Du-te și invit-o la o cafea ca să nu regreți toată viața că nu ai pupat-o.

Mai știi cearta cu ai tăi? Dă-le un telefon, ascultă-le polologhia și reveniți la sentimente mai bune.

Mai știi abonamentul la sală pe care încă îl plătești de 3 luni? Ia-ți tenișii, pantalonii scurți și du-te să îți recapeți metabolismul.

Vezi, sunt atât de multe posibilități, nu ține totul de a vrea ci și de deciziile pe care le iei la momentul potrivit.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.