Îmi e dor de produsele românești.
Săptămâna asta am fost la un supermarket polonez unde există și o mare parte din produsele românești pe care acasă le găsești la orice chioșc.
Am luat pateuri, condimente, napolitane, cozonac și chiar semipreparate. Eu nu mănânc semipreparate foarte des dar când văd ceva ce îmi face cu ochiul, fac o încercare. De regulă nu am parte de surprize neplăcute pentru că aleg produse de bună calitate și proaspete.
În galantare am văzut ceva nou de la Caroli, salamul Semenic. Ce m-a mirat a fost faptul că avea o etichetă ciudată unde era menționat că „Salamul Semenic Extra de Caroli are acum o etichetă inteligentă,cu Carolimetru Termic, care te notifică dacă produsul tău nu este
păstrat la temperatura optimă!”.
„Oau, asta chiar e mișto! ” Oficial am găsit o #mâncarecunotificare.
De regulă am tendința să scot salamul și să îl pun pe masă până ajunge la temperatura camerei ca să simt gustul salamului și de asemenea să nu mă doară dinții. Dar acum pot să nu mai aplic teoria asta învechită deoarece cadranul termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:sub 8°C are culoarea verde, peste 8°C incepe să sa coloreze in galben iar în cazul în care cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C.
Mă duc să mai dau o fugă la supermarket. Continuăm discuția când mă întorc cu un sandwich cu salam de la Caroli. 🙂
Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.
Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.
Views: 30