Ce este Glossy box ?

La muncă am o colegă nouă: Chloe. Este o tipă mișto, deschisă, proaspătă de pe băncile universității și căreia îi place să descopere locuri și chestii mișto. Acum două câteva zile a fost ziua ei de naștere și printre cadourile primite de ziua ei a primit un abonament de 3 luni la Glossy box de la mătușa ei.

Wow, mișto dar ce este asta?

Glossy box este un concept foarte mișto prin care marile firme își pot promova noile produse printr-un “goodies bag”. Te abonezi pe https://www.glossybox.co.uk/beauty/ și te pune să alegi diferite oferte/ planuri de plată. 

Poți alege:

plan lunar – £ 10,00 + costuri de livrare
plan pe 3 luni –  £9,50 + costuri de livrare
plan pe 6 luni – £9,00 + costuri de livrare
plan pe 12 luni – £8,50 + costuri de livrare

*costurile de livrare costă pentru toate planurile sunt £3,25 și nu sunt incluse în pachetul pe care îl achiziționezi.

Eu am ales planul lunar ceea ce înseamnă că pot alege oricând să mă opresc din a primi aceste cutii cu produse cosmetice. În primă fază am ales planul pe 3 luni dar marele dezavantaj este că trebuie să plătești toată suma din prima și nu prea îmi convine. Dar acum depinde foarte mult de fiecare.

Am plasat comanda marți și am primit- o astăzi la birou, pe la orele 09 – 10.

Cutia arată cam așa. Știu, este roz și vine frumos ambalată, și da ador genul ăsta de companii ce au grijă ca impactul vizual să atragă din prima. Am uitat să menționez că după ce îți faci contul și te abonezi la un plan enumerat mai sus, ți se cere să îți realizezi profilul: tipul pielii, culoarea ochilor și ce nuanță are tenul tău. Tare, nu?

Mi-a fost și milă să o desfac la cât de drăguță este aranjată.

Small Fan  din Spectrum Collections– pensulă în formă de evantai ideală pentru aplicarea pudrei. Prețul este £ 4,99 și o puteți achiziționa din https://www.spectrumcollections.com/. De asemenea găsiți o multitudine de produse accesibile și calitative.

MONUspa Soothing After Sun Lotion din MONU Professional Skincare

cremă după plajă cu aloe vera, vitamina E și unt de shea. Prețul este £ 19,95 și o poți achiziționa din https://www.monushop.co.uk/ .

Macaroon Tint Balm in Crushed Berry din Cutebalms

Balsam de buze care se poate aplica de asemenea și pe obraji datorită culorii frumoase pe care o are. Prețul este £ 5,99 și o poți găsi pe https://www.cutebalms.com/ .

Spiral Hairbands

Cei de la Papanga oferă alternativa “pufurilor de păr” cu aceste elastice de păr care nu dăunează părului. Prețul este £ 4,99 și le poți achiziționa pe https://www.papanga.com/en/gbp/ . 


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Un comentariu pe “Ce este Glossy box ?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.