Cum a fost la Madame Tussauds?

Știi momentul ăla când vrei să îți vezi actorii preferați din filme și seriale? Soluția ideală: am dat o fugă la Muzeul de ceară din Londra.

Ne-am procurat biletele, ne-am înarmat cu simț aventurier și am pornit spre aglomerata Londră, călătoria constând în 2 ore de mers cu mașina.

Am cumpărat biletele de pe site-ul lor oficial https://www.madametussauds.com/london/en/tickets/. Poți alege între a vedea o singură atracție sau 2/3 atracții la prețuri convenabile.

Prețurile variază în funcție de locațiile turistice:

două atracții turistice – 40 de lire

trei atracții turisstice – 51 de lire

patru atracții turistice – 55 de lire

Am ales prețul standard pe care l-am luat cu un discount de 6 lire, comandă online, prețul final fiind de 29 de lire pe persoana.

De fapt, trebuie să îți adaptezi opțiunea in funcție de disponibilitatea și interesul pe care îl ai. Am mai fost în Londra de Crăciun. Am mai vizitat Palatul Buckingham, Big Ben sau London’s Eye dar de data asta a fost Madame Tussauds.

Madame Tussauds pune la dispoziție și un tur istoric, un fel de carusel cu taxiuri englezești. Decorul este foarte realist iar mișcarea taxiurilor este lină și te duce prin multe perioade istorice inclusiv prezentul.

Pe lângă figurinele de ceară, muzeul îți oferă și un tur complet pentru personajele din Marvel, precum Omul de Fier și Hulk și de asemenea și un filmuleț 4D care este foarte fain, trebuie să luați parte la această experiență, care vă va impresiona, garantez.

În câteva cuvinte, trebuie să vă duceți la Madame Tussauds și să experimentați tot ceea ce înseamnă figurine de ceară realiste și o ieșire din cotidian.


Dacă ți-a plăcut articolul, hai aruncă un ochi la celelalte povești despre călătorit

Vrei să fii la curent cu poveștile de pe blog? Mă găsești pe Facebook și Instagram unde răspund destul de repede.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

3 comentarii pe “Cum a fost la Madame Tussauds?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.