Glossy box – August unboxing

Luna asta cei de la Glossy box mi-au trimis o grămadă de chestii drăguțe. Pentru cei care nu știu conceptul, aveți ediția de iulie cu primul unboxing cu cei de la Glossy box.

Safari Sun Bronzer

Primul pe lista este acest bronzer fără talc dar cu minerale ce nu îți încarcă tenul. Costă £16,50 și îl găsești pe https://modellaunchercosmetics.com/ .De asemenea cei de la Modellauncher oferă o gamă variată de produse de make up cu prețuri accesibile.

Mască cu efect de răcire de la Valquer

Următorul pe listă este sugerat de la cei de la Valquer și este o mască cu efect de răcire, perfectă după statul la soare. Senzația seamănă cu șamponul celor de Head&shoulder, cu mentol. Deci dacă aveți vreo problemă cu efectul mentolat, nu vă sfătuiesc să îl utilizați. Produsul costă £ 14,99 și îl găsiți http://www.valquer.com/en/ .

Șampon uscat de la Batiste

Cei de la Batiste au avut grijă de scalpul meu și mi-au trimis nouă variantă de șampon uscat/ balsam 2in1, cu extract de portocală și rodie. Produsul îl găsiți pe http://www.boots.com/batiste și costă £4,49.

Ruj tip creion de la Rodial

De regulă am dificultăți în a-mi alege nuanța rujului din două considerente: deși sunt creolă nu toate nuanțele mi se potrivesc și am buzele mici. Trebuie să am grijă ca nuanța rujului să nu aibă efectul de minimizare ci de maximizare. Am primit un ruj tip creion de la Rodial, cu o textură cremoasă care nu îți usucă buzele. Îl găsiți pe http://rodial.co.uk/  și costă £22.

Paleta Live Laugh Celebrate de la Essence

Cei de la Essence vor să inoveze risipa de bani și îți recomandă crearea continuă a paletei. Îți trimit o paletă cu patru sloturi interschimbabile: două farduri de ochi, un blush și un iluminator. Apoi poți să-ți comanzi de pe https://www.essence.eu, noi sloturi cu prețul de £ 1,50 fiecare.

*Bonus, am primit un voucher de la cei de la Purelei  pentru achiziționarea de brățărele faine cu un discount de 30%.

Gata pe luna asta cu Glossybox, până data viitoare, aruncați un ochi pe site-ul lor și dacă vă înscrieți datorită recomandărilor citite pe blog nu uitați să îmi spuneți părerile voastre.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.