De când mă știu nu am fost o mare amatoare de tehnologie. Adică îmi aduc aminte că atunci când am început să descopăr calculatorul, când îmi apărea căsuța cancel, mă super panicam și nu mai știam ce să fac. De fapt, singura mea soluție a fost să scot calculatorul din priză și să îl aprind din nou.
Și ai mei se întrebau de ce calculatorului nostru i s-a ars hardul de atâtea ori ( scuze mama, nu am avut niciun virus ci doar lucru manual)!
Dacă te gândeai că după atâția amar de ani s-a schimbat ceva, tind să te anunț că tot aceleași funcții basic le cunosc la calculator/ laptop. Folosesc mașinăria doar pentru Youtube, Facebook, Google și WordPress. Tare, nu?
Totuși, ceva tot mai este similar cu anii trecuți. Pasiunea și grija pentru telefoane. De fapt, nu este o poveste chiar atât de roz…
Și acum o să zici, păi da nene, dar acum două paragrafe ziceai că ești paralelă cu tehnologia? De fapt, singurul meu scop era să am muzică pe telefon :))
Și din cauza asta, s-au întâmplat multe. Am spart difuzorul, am blocat memoria de la telefon (chiar nu știu cum am reușit performanța asta), soră-mea mi-a lăsat telefonul să se prăjească pe veioză sau câinele nostru a ronțăit ecranul.
Nu există un secret în a avea grijă de telefon sau de tehnologie în general. De exemplu ipod-ul meu s-a zgâriat de la cheile din geantă și ecranul telefonului meu în primele săptămâni de viață.
Știi momentul ăla când îți tratezi telefonul ca pe cea mai prețioasă achiziție și îl pui în locuri care mai de care mai ferite?
după 2 zile…
Nefericită, supărată, dezamăgită că telefonul meu avea cea mai frumoasă zgârietură datorită cheilor. Și doar am zis să îmi cumpăr o folie de sticlă. Am mieunat încă 2 zile și acum îmi aduc aminte de fiecare dată când umblu pe telefon.
în zilele noastre..
După ce am căpătat prima zgârietură, m-am echipat bine cu husă din plastic dur și folie de sticlă. Nefericirea a fost ca noului scut să îi fac încercarea. Și nu așa superficial ci într-o dimineață de luni, la muncă ,încercam să dezarmez alarma ca să pot intra în clădirea de birouri.
Imaginează-ți, o zi de decembrie, friguroasă, eu înfofolită până în gât cu poșeta într-o mână și în cealaltă geanta de la laptop, telefonul, cheile și șervețelele. Această acrobație a ajuns până la întrerupător.
După 5 minute…
Alarma suna, eu uitasem codul de la alarmă, telefonul meu era pe jos cu ecranul pe jos și încercam să sun pe colega de la muncă să îmi zică cifrele potrivite.
Super,nu?
Cu strângere de inimă am ridicat telefonul, și în afară de 9406739464962873783 de spărturi…pe folia de sticlă, nu avea nimic.
Pfiu, de data asta m-am înarmat bine.
Acum, tu cititorule, dacă nu te-am plictisit cu povestioarele mele te sfătuiesc dacă ții la telefonul tău, să alegi produse de calitate. Nu pot recomanda ceva din UK căci pentru mine totul este universal dar am auzit că cei de la exit.ro au produse riguros selectate, cu o atenție desăvârșită la detalii și calitate.
Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.
Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.
Views: 33