Nemulțumiri de oameni mari si mici

Un proverb chinezesc spune că ”poţi cumpăra cu bani o carte, dar nu şi cunoaşterea”.

Oamenii sunt inspaimantati de necunoscut si propun sa isi dea cu presupusul în ceea ce te privește pe tine, pe vecinul, pe bunica sau catelul.

Urmăresc cu interes vlogul lui Anne (click pe nume) si într-unul din vlogurile ei subliniază nevoia de educatie sexuala după ce Biserica ortodoxă s-a opus in Guvern. De ce?

Înainte sa incepeti sa aruncați cu noroi, dați un click aici  ca să citiți articolul. Să nu ziceți că nu fac un bine :). Și încă mai întrebați de ce?

Pentru ca e mult mai mișto sa apara o adolescentă de 13 ani la stirile de la ora 5 decât, citez, ”nu trebuie să absolvim cursuri de kamasutra ca să fim oameni normali”.

Caci deh, dacă pierdem si exclusivitatea asta ajungem la sapă de lemn , la propriu căci altfel cine mai face vizualizari ca sa ii platim pe bieții camerani, microfonisti, reporteri etc etc etc.

*sa se inteleaga, nu am nimic cu săracii oameni care își fac doar datoria;
** dar am ceva cu oamenii care vorbesc aiurea deși nu cunosc bine problema;
*** cum ar fi purtătorul de cuvânt al Bisericii ortodoxe;

Ca sa nu va luati de mine ca sunt ateu o sa abordez un alt exemplu: mediul social in care te invarti.

Un prieten spunea cu emfază că gura satului nu o poti astupa, indiferent ce sacrificii faci.

Te-ai intrebat de ce colegii de la locul de munca te plac asa mult? Pentru ca esti un bun subiect de studiat si un bun subiect de barfa. Da stiu, credeai ca te plac, ei nu, doar esti un aperitiv de amuzament.

De asemenea, stiu ca voiai o marire de salariu in ceea ce ai profesat timp de multi ani. Din pacate, vei mai astepta inca 6 ani ca sa poti sa iti atingi telul.

Sau vrei sa ajuti si sa faci un bine omenirii?

Gandeste-te ca binele pe care ai vrea sa il faci cuiva nu iti va fi rasplatit dublu cum spun vorbele batranilor. Oamenii sunt facuti dintr-un aluat mucegait si plin de gogoloase.

Asa ca Apocalipsa unde esti? Ca Thanos deja a exterminat jumatate din Avangers.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.