Cine este tipa din Audi?

Da da, tipa aia trasă ca prin inel, cu tocuri de 15, la costum mulat si cu caracteristici exotice.

Te intrebi ce face in viața de zi cu zi? Cu ce se ocupă? Cu cine își petrece timpul? Sau unde se duce la sală?

Dar cea mai arzatoare intrebare este: de unde are bani să își permită un Audi?

Vecinele din cartier ar zice că ‘stiu ele ca se perindă un bărbat cu bani, ce îi trece pragul de câteva ori pe săptămână. Ca ea este fată deșteaptă dar este dintr-o familie modestă.’
Prietenele de la facultate care stau la toate cursurile ar zice că ‘ea a gasit un prinț de Dorobanți și nu îi mai dă drumul căci îi place viața confortabilă și luxoasă. Noi știm că își dorește să nu ducă lipsa zilei de mâine.’
Colegii de la muncă ce stau 12 ore ar zice că ‘face videochat la ce corp are și că are pile la șef, dacă știi ce înseamnă asta’.

Dar ea se trezește dimineața, mănâncă pe fugă, se duce la facultate și apoi se duce la lucru ca să își permită chiria și mașina pe care a cumpărat-o în rate cu banii economisiți.

Deci de unde îți poți permite ca femeie o mașină scumpă?

Ai nevoie de un bărbat?

Ai nevoie de o mătușă ce ți-a lăsat moștenire prin testament după ce a murit?

Ai nevoie de videochat?

Ai nevoie de ‘pile’ la șef?

Sau ai nevoie de…. ambiție?

Tipa zice că ‘îmi permit să am un Audi pentru că lucrez pe brânci să îmi găsesc locul în societate pentru că oamenii mă cataloghează după felul cum arăt.

Femeile sunt încă văzute ca niște păpuși din vitrine ce sunt bune doar de admirat si nu sunt ascultate atunci când au ceva de spus. Pentru că ne este greu să ne adaptăm perioadei în care trăim, preferăm să judecăm.’

Deși suntem în era evoluției și ne batem cu pumnul în piept și promovăm egalitatea între femei și bărbați, înca există țări în care femeilor nu le este tolerat să aibă permis de conducere sau să aibă dreptul la vot.

Nu zic că toate femeile muncesc pe brânci și barbații iau totul for granted, dar mass-media promovează idealul de femeie și noile generații se ghidează pe principiul că o dată ce arată mui bien pot avea tot ce își doresc.

Deci zi-mi tu unde greșesc oamenii ăia când își pun întrebarea, de unde are tipa bani de Audi?


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.