Cum arată pagina ta de social media?

Am citit de curând un articol de Vlad Petreanu. El menționează că sunt foarte mulți asa-zisi ‘influenceri’ care nu vorbesc decât despre cât este de frumoasă viața.

Menționează că se încearcă foarte mult modelul de peste hotare în care se promovează plasare de produse. Deci ce poți găsi pe Instagram când dai scroll?

Am vrut să văd dacă are dreptate în articolul pe care Vlad l-a publicat. Cu degetul tremurând si cu inima îndurerată, mi-am dat seama că si eu sunt un consumator de ”frumos si roz”.

Am prea multe pagini cu tutoriale cu machiaj ce nu imi vor reuși vreodată.

Din toate astea mi-am dat seama ca toți promovează să cumperi. O vacanță în Thailanda, un machiaj de la Fenty.Sau un Tommorowland la care va trebui sa ajungi în următorii 50 de ani.

Problema nu este asta, căci toți suntem consumatori de frumos,indiferent dacă vrem sa recunoastem sau nu.

Suntem consumatori in diferite forme: călătorii, de tehnologie si de noile modele de Tesla (yes I know about cars dudes!).

Problema este atunci când nu mai știi să ieși în viața reală. Nu știi să faci diferența dintre un cooking tutorial si mâncarea de pe aragaz.

Problema este atunci când trăiești prin poze si viața ta virtuală se compune din social media.

Problema este atunci când nu ieși din casa fara sa fii machiata până la supermarket. Chiar crezi că lumii îi pasă?

Problema este atunci cand nu ești în stare să menții un argument sau o discuție face to face. Știi că pe vremuri se punea accent pe contactul vizual?

Problema este atunci cand ajungi într-o societate si îți dai seama ca urăsti oamenii.

Problema este atunci când te impotrivesti cursului normal al vieții si tu te numești ”un copil mic si alintat”. Cine a zis ca își dorește sa crească si sa se maturizeze ca să aibă mai multe probleme pe cap?

Problema este atunci când nu vrei sa îți iei responsabilitate asupra unui lucru.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.