Jungla de office

Toti avem griji, unele mai mici, altele mai mari.

A îți zice că se stresează cu jobul și sarcinile de zi cu zi. Se plânge că deși lucrează de doi ani în același loc, nu a făcut nimic să schimbe ceva. Stă pentru că locul asta îi oferă siguranța zilei de maine, ca să nu-și facă griji de chirie etc.

Se uită cu jind la B care are o viață excelentă.

B este un tip carismatic, într-o relație de 6 ani cu o carieră în ascensiune. Se plânge că ea nu-i dă atenție si întotdeauna îl vezi cu telefonul în mână. Dar niciodată nu a dus la alt nivel, ci a ramas la nivelul de tatonare.

Il sâcâie pe C, tocilarul din birou, căci pare că el nu are nicio problema.

C are o grămadă pe cap. Muncește si se duce la facultate în același timp ca să nu mai lucreze cu tipi ca B. Colegii îl categorizează ca fiind tipul antisocial dar nu ii pasa. Nu-l suportă pe B căci are tot ce-și dorește dar niciodată nu este mulțumit. De abia așteaptă să-și ia diploma și să le dea o lecție tipilor ăstora cu BMW si fițe de șefi.

El si cu D se înțeleg deși nu-i agreează lingușeala.

D este un oportunist. Încearcă să fie friendly cu toată lumea mai ales în cazul persoanelor după care el poate profita. Este exact ipocritul care ar face orice numai să aibă o poziție de conducere prin lingușeală si pupincurism.

Iar când nu îi iese asta, se plânge la E care este confidenta lui. Colega aia care știe toate bârfele din birou. Care își caută un viitor soț în orice newbie din birou și alte departamente.

Saliveaza din greu la B, care este deja luat.

Nu o suportă pe F căci ea este prea indiferentă si arogantă care are un Audi la care visează de mult timp.

F este de jumătate de an cu experiență într-un alt domeniu. Nu-i face plăcere sa vină la jobul din birou dar are nevoie sa nu se plafoneze.

Preferă să învețe ceva nou. Are de plătit mașina la care salivează E de cand a venit. Stă în office pentru că are o echipă mișto și nu ar alege să plece altundeva doar din cauza asta. Ar prefera să aibă viața personală.

Frustrări mari și mici.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.