Adevăr sau adevăr cu Revista Explore Galați

Cei de la Revista Explore Galați mi-au trimis o invitație ca să particip la provocarea bloggerilor din Galați și Brăila.

Invitația a fost lansată la începutul lunii Aprilie dar internetul nu a fost cea mai la îndemână unealtă nowadays.

Am văzut că alți colegi bloggeri care se pricep în multe detalii tehnice au acordat o critică constructivă foarte bună. Dar eu mă axez mai mult pe conținut și interacțiune.

Eu știu de această revistă/ acest site din liceu. Erau multe giveaway-uri pentru biletele la teatru/cinema și giveaway-uri pentru ceaiuri/ cărți.

Aspectul blogului este unul modern și ușor accesibil. Din câte observ se utilizează culori vii și prietenoase.

Sfat: Ar fi ideal să se facă trimiteri pe Instagram pentru evenimente. De multe ori nu sunt specificate clar în titlurile articolelor.

Vlogg-urile ar fi perfecte pentru interacțiunea cu publicul, pentru relatarea unor evenimente ce au avut loc/ sau pregătirea unor evenimente. Astfel oamenii pot vedea esența umană și nu numai publicitatea. Conținutul este unul vast pe bază informativă și publicitară.

Sfat: Ar fi fain o rubrică în care să se abordeze articole scrise în afara sferei de publicitate.

Ce îmi place foarte mult este că site-ul este ca o hartă interactivă. Iți furnizează locuri ce merită vizitate și unde poți avea parte de o masă gustoasă și un loc de divertisment.

Cam atât am de spus, mult spor să aveți Revista Explore! 🙂


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

2 comentarii pe “Adevăr sau adevăr cu Revista Explore Galați”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.