Ce îți oferă social media?

Ce îți oferă social media?

Self love atunci când te duci la sală și te transformi într-un super body, admirație de la foștii colegi de liceu și facultate pe care nu i-ai mai întâlnit de la absolvire, un Tinder ce îți oferă o selecție mai elevată ?

De fapt niciunul.

Te îndrăgostești pe internet, continuați honey moon în grădina lumii și tot acolo se împreunează destinele și se fac copii.  Dar hei, nu totul poate fi doar lapte și miere și așa apar.. tentațiile.

Fosta aia care arăta ca o tocilară îi dai un‘bună ce mai zici?’, fostul cu pătrățele care acum are burtă de bere gives you like la toate profile pictures sau the boy next door căruia îi scapără sufletul după tine.

Dar vin certurile mon cher, alea cu multe statusuri de Corazon care îți taie pofta de viață și amor descentrat. Textele alea cu airbaguri la vedere sau cuburi date cu ulei dar cu texte filozofice din Sartre si Nietzche.

Oh Dieus.

Unde sunt poveștile alea în care feciorul coresponda luni de zile înainte de a o cunoaște pe aleasa inimii? Fecioara care ofta cu suspine când citea scrisorile alesului? Sau când se adunau la horele satului,el și ea își împreunau mâinile sfioși?

Dar cine sunt eu să critic dragostea secolului 21?

Tentațiile sunt ca și valurile, te lași dus de ele și apoi rămâi singur în ele, decumpănit că viața este o bitch and you need to ride on it.

Deja aud murmurele de revoltă, că viața este plină de honey dacă o privești dintr-o anumită perspectivă. Pentru că în Vest este altă mentalitate și acolo este frumos și lapte din belșug.

Admite, ai văzut asta la postarea unui coleg ce stă în Europa de vreo 5 ani, se duce la Cannes, Ibiza și se laudă că sparge meleoane pe haine, mașini și yacht-uri. Mi-aș dori să fiu muscă pentru o zi și să văd dacă veața este așa misto precum este portretizată.

Acord meritul colegului, căci în ambele cazuri ceafa este mai lată decât aia pe care o comand în România și vocabularul este mai accidentat decât drumurile spre (M)mamaia când autostrada nu este în lucru..

Recunosc și mie îmi plac pozele, îmi place frumosul, dar altfel. Acel frumos pe care îl prinzi într-un shot pe furiș.  If you find a new look now, would you kick the old one out?

Ai observat că cei mai mulți fotografi apar vara și se sting subit iarna? Oare din cauză că miresica inocentă de pe Facebook este o bridezilla pe background și a mâncat mai toți fotografii?

Așa e și cu nunțile în perioada asta.

Apreciez că News feed-ul mi s-a umplut de ‘Să trăiască mirii măăăă!’ dar nu trebuia. Adică noii perechi de porumbei nici nu li s-a dat șansa la o viață de cuplu, e ca și cum ai zice, ‘oricum se despart dar hai să ne distrăm pe banii lor’. Dar nu este an issue, ci problema este când înviți oamenii.

Trebuie să îi inviți pe ai lui cu bunica, străbunica, stră stră stră stră stră stră mătușa, verișorul de rang 4 pe care oricum nu l-ai cunoscut vreodată dar trebuie căci face parte din familie, prietena verișoarei de rang 3 care este o scorpie, dar și acquaintances ca să își bage unghia în gât când te văd la altar.

Pfiu, deja am obosit doar enumerând atât de multe persoane inutile. Oricum nu există o ecuație ideală în care să câștigi, ori dacă inviți pe cineva sau nu, persoana aia oricum o să se supere.

Voi ăștia care vă căsătoriți perioada asta? Vă luați pentru rude sau ca să vă distrați? Întreb pentru un prieten nu de alta..

Deci ia zi, cum e cu viața asta frumoasă trăită în văzul lumii?


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.