Oamenii vin și pleacă

Oamenii vin si pleacă din viața noastră.

Unii rămân mai mult, alții ne părăsesc mai repede. Si aici nu mă refer la faptul că viața lor se termină, ci că dispar, determinați de o situație anume.

Chiar si cei mai apropiați, despre care ti-ai imaginat ca vei sta tot timpul alături. Unii dispar din încăpățânare, orgolii si principii.

Alții din pricina întâmplărilor din trecut, cărora nu le pot da drumul pentru a putea merge mai departe. Pe un drum care nu iti oferă garanții, ci iti promite doar o mica porție de fericire.

De curând am învățat că nu există garanții pentru nimic in viață. Mi-am imaginat o vreme contrariul, dar timpul mi-a demonstrat destul de neașteptat ca nu este asa.

La fel cum mi-am imaginat ca, dacă lupt, pot obține lucruri. Ei bine,nici asta nu este adevarat 100%.

Există oameni pentru care vrei din toată ființa să lupți si nu poți. Nu te lasă ei. Pentru ca nu te vor in viața lor. Din pricina aceleași incăpățânări,a orgoliului si a principiilor. Si trebuie, câteodată, să înveți să spui “asta e”!

Exact cuvintele in fata cărora te-ai revoltat întotdeauna.

Trebuie sa înveți să le accepți mai ales să trăiești cu ele. Chiar dacă e greu sau mai mult, chiar dacă ți se pare imposibil.

Până la urmă, doar câteva sunt lucrurile cu adevărat imposibile.Si schimbarea oamenilor se incadrează uneori in aceasta categorie.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.