Dragă tu

Dragă tu,

Este o vreme ploioasă afară şi mă afund în cărţile pe care le citesc şi de pe care lucrez,şi unele pasaje mă duc cu gândul departe,la nişte amintiri ascunse bine sau poate mai bine “lăsate acolo că stau bine”.Şi aşa,m-am hotărât să-ţi scriu o scrisoare..

Tu cum mai eşti?

Te-am mai văzut cu noii prieteni, sau nu știu cum să le zic. Este ciudat să te văd cu persoane pe care nu le suportai şi acum râzi până la urechi şi ești so close friend. Noi oamenii avem multe măşti şi roluri de interpretat.

Avem rolul de iubit, prieten, soră, amică şi nu suportăm critica. Şi din cauza asta, ne creăm un scut şi ne motivăm alegerile spunând că suntem incompatibili ca persoane, caractere etc..

Am văzut că m-ai dat la block pe site-ul de socializare, la care nu mai eram de mult prieteni acolo.Nu mi s-a părut în regulă gestul tău dar nu am cum să îţi spun asta.

Ne vom întâlni peste ani şi poate că,prin absurd,vom zâmbi la ce vom rememora…In schimb iti doresc tot binele din lume, sper că esti fericit.

Ignoranţa îi va răni întotdeauna pe oameni pentru că este dureros şi sâcâitor să nu ţi se alimenteze mânia şi adrenalina.

Mi-ai spus acum mult timp că te deranjează lucrul acesta dar nu ai făcut niciodată ceva în privința asta. Îţi mulțumesc că pentru un moment, ai fost sinceră şi mi-ai mărturisit. Dar ca să știi, întotdeauna ai căutat la mine problema pe când la tine, crede-mă, sunt multe. Poate într-un târziu, îţi vei da seama că şi tu greşeşti şi vei ieşi din “stratosfera spirituală” pe care o promovezi..

Când te-am cunoscut, am apreciat firea ta rebelă şi frumuseţea de care epatai şi încă un detaliu m-a captivat. Faptul că degetele tale erau împodobite cu inele de diferite mărimi şi modele. Mi-a dat impresia că purtai o rozetă. Mi-a plăcut atitudinea ta wild.

Îţi mai aduci aminte când am stat în școala gimnazială împreună? Şi mama ta te tundea “castronel”? Nu o să uit niciodată cât de diferite eram. Tu tipa serioasă şi eu aia “nebună”. Am trecut prin o grămadă de momente.

Primii fiori ai iubirii, primul sărut, prima beţie, prima victorie. Iar acum esti departe si iti merge foarte bine. Esti una din putinele persoane care imi lipsesc. Sper sa ne intâlnim peste ani si sa fim amândouă împlinite pe toate planurile.

Am crescut împreună si mi-ai ascultat toate problemele. Imi esti ca un frate dar din altă mamă. Sper să reusesti să devii fotbalist..meriti! O să fiu întotdeauna alături de tine. O să imi aduc aminte cu drag că te-am legănat pe picioare si erai o gogoașă pufoasă cu ochi verzi.

Acum doua zile m-ai sunat să ne vedeam si noi după o perioadă lungă de timp. Am trecut prin multe împreună. Esti o prietenă foarte bună care a fost sinceră si ma sprijină in orice. Si eu voi fi întotdeauna alături de tine..

Draga tu,

asta este scrisoarea mea,

Iti doresc toate cele bune….


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.