10 motive când știi că ești bătrân

Nu știu câți ani ai dar dacă ai mood swings și ți-au ruginit articulațiile, aruncă un ochi aici.

1. Nu ți se mai cere buletinul la supermarket când iei băutură

Stai la coadă la supermarket cu o cutie de Peroni și aștepți cuminte să îți vină rândul să plătești. Ești pregătit cu buletinul în mână, casierița se uită acru la tine și întreabă ‘ cash or card’?

2. Cumperi puțină pâine

Mai știi mirosul ăla de pâine proaspătă scoasă din cuptor și pusă pe rafturile magazinului? Consistența pufoasă ce îți face pulpele numai bune de băgat la cuptor? Treci de raionul de pâine și alegi niște fajita.

3. Nu mai înțelegi moda

De fapt nu înțelegeai moda nici înainte dar acum nu înțelegi de ce latexul se folosește și extern. Am văzut prea multe ‘cămile’ la viața mea.

4. Îți trebuie 2-3 zile să îți revii după băută

Te duci în club și dai shot după shot iar a doua zi nu te poți ridica de pe toaletă. Grupul de Facebook cu victimele din seara precedentă sunt la fel de avariate ca și tine. Spui cu mâna pe inimă că ‘Nu mai beau niciodată!‘ până … data viitoare.

5. Tinder-ul s-a transformat într-o tarabă cu castraveți și bănuți arămii

După o anumită vârstă, vrei mai mult sau mai puțin de la viața amoroasă. Dacă vrei o viață plină de amor nebun, te saturi de pozele cu castraveți și bănuți arămii și te înscrii la The Bachelor/The Bachelorette.

6. Te epilezi și în locuri nevăzute

Self love vine cu vârsta și cu timpul înveți să te iubești și să investești în tine. Te uiți la recenzii ca să găsești cel mai bun beautician in oraș și începi epilarea cu ceara/ epilarea cu laser.

Te doare și în locuri în care nu știai că ai păr.

7. Nu mai abordezi persoane ca Barbie și Ken sau Mia Khalifa

După prea multe one night stand-uri și friends with benefits îți dai seama că ăia scoși din reviste sunt cei mai lame.

Te-ai săturat de discuții ce încep și se termină cu ‘cmz? ‘și ‘cf?’. Tura viitoare aduci un dicționar de sinonime să îl disecați împreună.

8. Te cam doare în paișpe de sală

Toți bălim după ăia de pe Instagram dar hai să punem pauză. Ia un shot de tequila. După mai multe shoturi, te doare în cot și îți iei vacanță în Bali. Formele curvy sunt la modă acum.

9. Simțul umorului este mai aprig decât apa minerală Dorna

Dacă înainte ziceai glume inocente acum glumele au un gram de subtilitate. De fiecare dată va fi unul care nu se prinde. Îți trebuie niște bandă adezivă.

10. Ai prieteni.. duși cu pluta.. și barca.. și avionul

Îți alegi prieteni mai mișto, ăia care râd cu tine când nu te poți ridica pe toaletă de la prea mult Jager, Vodka și Rom.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.