De ce să urmărești 365dni?

Da ai văzut bine, te întreb de varianta hot a Netflixului la momentul actual. 365 dni a fost lansat duminică, 07/06/2020, și de atunci este în trending-ul Netflixului.

Contrar comentariile răutăcioase, 365dni nu se compară cu 50 Shades. Un argument solid ar fi că am citit cărțile (și pot spune cu mâna pe inimă că este 90% pornografie și 10% poveste). Plus că 365dni filmul nu este așa lame ca 50 shades.

sursa: Giphy

Dacă nu te-am convins până acum, uite 5 motive pentru care să urmărești filmul:

1. Nu se mai aplică stereotipul american

Actorul principal este un Adonis italian sculptat iar partenera lui de platou este o poloneză cu trăsături delicate. Era și cazul să explorezi Polonia și Italia. Mi piace.

2. Ai bălit la vacanța anulată din Italia

Pe lângă .. sculpturi vii creole poți admira frumoasa Italie. Vreme frumoasă, plaja deosebită, mâncare delicioasă și plimbări târzii.. yep asta ai pierdut anul ăsta. Mi dispiace.

3. Filmul este o poveste de dragoste

Deși ai văzut.. multe forme geometrice puse la locuri ascunse, filmul are o poveste de dragoste. Poți vedea pe yach, în baie, în duș că nu se întâmplă nimic.

4. Stereotipul ‘Frumoasa și Bestia învinge’

Oh well, dacă ai fantezii de genul băiat rău arătos și fată inocentă căreia îi place adrenalina, ăsta este filmul tău. Are you lost baby girl?

5. Filmul este un ușor porn

Este un film ce merită savurat vizual și văzut de mai multe ori conform mai multor expertize. Acum înțelegi de ce plouă așa des în ultimele zile? Nu este un film destinat copiilor ci tinerilor adulți.

Dacă nu te-am convins nici acum, te îndemn să vizionezi filmul ca să îți formezi o critică constructiva și te aștept cu comentarii. 🙂


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Views: 24

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *