Dragostea este oarbă?

Ia spune-mi când te-ai îndrăgostit așa de tare încât nu ți-ai mai simțit urechile? Când ai gândit cu toate organele în afară.. de creier? Și când ai acționat la impuls și nu la rațiune?

Deci cum stă treaba?Ia un pix și o hârtie și fă-ți o lista. Eu stau aici și îmi savurez popcornul ca un observator critic ce sunt.

*Fă-ți o imagine cu The Godfather pe fundal trăgând din trabucul lui în penumbră.*

Există 2 categorii de dragoste: din aia care te transformă într-un zombie și aia care te ambiționează să crești organic ca un pui de Avicola.

Dar ca și termenii ăia mici din josul fiecărui contract, există niște limite ce pot fi depășite lejer. Așa ca șoferii de BMW din România.

Dragostea aia BUNĂ CARE DĂ DEPENDENȚĂ. Cum să fie bună dacă dă dependență? Nu vrem supradoză pe acest blog.

De exemplu Făt-Frumos o întâlnește pe Zgripțuroaică și se îndrăgostește nebunește de ea. Dar noi nu știm că acea Zgripți a folosit poțiunea dragostei ca să joace murdar pentru că (spoiler alert!) basmele nu devin realitate.

Făt-Frumos îi aduce palate, pământuri și cai imperiali dar Zgripți nu este mulțumită. Ea vrea mai mult și mai bine, visează la un un rege cu o avere mai mare. Temporar ,Făt-Frumos este de ajuns… temporar precum un lifting.

Oare Făt Frumos cu ce gândește?

Făt-Frumos visează la cai verzi pe pereți și la happy-ending.

Dar într-o lume paralelă ca în Tenet, Ileana Cosânzeana îl întâlnește pe Pantofar, fără faimă pe Instagram dar cu o inimă bună. Ce nu știe Ileana Cosânzeana este că Pantofarul are o inimă rănită și jelește după Zgripți.

Ileana Cosânzeana și Pantofarul își clădesc un castel împreună și ajung să fie comfortabil de bine. Ea are grijă de inima lui bună( dar rănită!) iar el taie iarba din fața regatului.

Numai că vezi tu, Karma/ ăl Bătrân te mai pune la încercare și îți mai aruncă câte un ping pe Twitter. Așa că Pantofarul vede că iarba din vecini este mai frumoasă și se duce să încerce.

Oare Pantofarul nu a auzit de filtrele de pe Instagram?

Ileana Cosânzeana s-a tuns cheala și dansează pe melodiile lui Britney Spears și postează texte filozofice la poze semi-nude.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Views: 20

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

2 comentarii pe “Dragostea este oarbă?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *