Ce este Lookiero?

#Not an AD 🙂

Tind să mărturisesc că sunt o persoană foarte lejeră și prefer să port lucruri comfy sau lălâi pe românește. Nu mă înțelege greșit, nu sunt neîngrijită ci prefer să mă simt confortabil atunci când fac cumpărături sau trebuie să mă duc să fac service-ul la mașină.

Disclaimer: Sunt multe persoane care nu ies fără a arăta fără cusur și sunt de apreciat.

Dar un downsize este că atunci când trebuie să te adresezi normelor sociale, nu ai iteme cu care să te joci ca să îmi creez o ținută. Cum tărâmul lu’ Google este vast am descoperit Lookiero, un subscription destinat femeilor. Mi-am creat contul anul trecut în Ianuarie și în fiecare lună am achiziționat câte un articol interesant.

Cum funcționează?

*Acest subscription este valabil în UK, Franța, Spania,Portugalia, Italia, Belgia și Luxemburg.

Intri pe Lookiero.com și îți creezi profilul adăugând dimensiunile,forma corpului,culoarea părului și tenului. Opțional poți să adaugi și poze cu tine ca personal shopper-ul să își facă o idee ce culori te-ar avantaja.

Apoi ca să plasezi comanda, îți adaugi detaliile bancare, emailul și numărul de telefon. Tu plătești doar personal shopper fee în valoare de £10, cost ce va fi scăzut din costul total. Lookiero lucrează cu peset 150 de branduri precum VILA, ICHI, CKS, FREEQUENT, MOSS CPH, SH, NÚMPH, DR DENIM, B.YOUNG or TIFFOSI.

Adică dacă tu alegi o rochie în valoare de £30, tu plătești doar £20. De asemenea poți să setezi de câte ori să primești acest subscription:lunar, la fiecare 2/3 luni sau ocazional.

O dată primită comanda, ai la dispoziție 5 zile ca să probezi lucrurile și să te hotărăști ce păstrezi. Dacă păstrezi toate articolele, ai 25% reducere la prețul final.

Când te-ai hotărât să returnezi lucrurile, în cutie ai un label preplătit. În UK trebuie să trimit pachetul înapoi la Lookiero prin DPD.

Dacă ești o persoană open minded și vrei să descoperi noi branduri, Lookiero este un start ideal.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.