5 motive să sărbătorești ziua îndrăgostiților

“Love has nothing to do with what you are expecting to get–only with what you are expecting to give–which is everything.” –Katharine Hepburn

Știu că sună cheesy dar mie îmi place Ziua Îndrăgostiților și Dragobete și alte sărbători împrumutate. Dacă am o oportunitate să serbez viața și dragostea, de ce nu aș profita de ocazie?

Acum o să sară ca arși cei din rândul din spate și o să îmi aducă argumente mai mult contra decât pro, că nu este sărbătoarea românească etc etc dar intrăm în semantică. Așa putem să intrăm în polemică în legătură cu felurile de mâncare ‘autohtone românești ‘ care au diferite origini.

Dacă ești adolescent cu fluturi în stomac sau adult la costum, uite 5 motive să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților anul ăsta:

1. Skip the leg day, accept the cheat day

Iubitorii de ciocolată fac artă în fiecare zi din pasiunea pentru ciocolată dar pe 14 februarie găsești toate variantele de ciocolată. Willy Wonka ar fi mândru de voi dar adaugă încă 20 de flotări a doua zi!

2. Cook it like a pro

Toți ne vrem la MasterChef dar hai să fim sinceri, la puțini ne iese (făcând abstracție de ratingul emisiunii). Dar întotdeauna poți să îți încerci talentele în bucătărie . Nu uita să guști mâncarea înainte!

3. Love is in the air

La propriu și la figurat! Parcă în atmosferă se pompează adrenalină, dopamină și serotonină și oamenii se îndrăgostesc mai repede. De ce crezi că se concep așa mulți copii în ziua asta?

4. Orice melodie este despre dragoste

Oh dar stai, eu am crezut că sunt niște coincidențe? Glumesc, dragostea trece și prin stomac și se aude! You Darling, I love you,I’ll always…
I’ll always love you Ooh Ooh

5. Dragostea se serbează oricând

Sentimentul ăsta este așa de puternic dar așa de fragil în același timp încât este important cât de mult îl apreciezi. Timpul de regulă joacă un factor important în sănătatea dragostei, așa că profită dacă știi că ai tras lozul câștigător.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.