5 seriale cu h de la (h)eroine

Este momentul să îți dezlipești rădăcinile de pe canapeaua confortabilă și să redevii om. Ai mâncat de Crăciun prea multe sarmale de te-ai dat de-a dura dintr-o cameră în alta, ai petrecut de Revelion ca boierii cu șampanie și tărie de a trebuit să fii cărat de oameni dubioși pe scări.

Știi momentul ăla când stai pe marginea patului dimineața când nu îți arde de nimic? Starea aia de ce fac cu viața mea? Și stai așa vreo câteva minute? Deci ce facem în 2022?

Well, nu pot să îți zic ce faci cu viața ta dar pot să îți sugerez să vezi 5 seriale în 2022 care au ca personaj principal, femeile. Pentru că avem așa de multe opțiuni cu eroi masculini, cu povești incitante și priveliști atrăgătoare. Știu că și tu ai vrut măcar o dată să fii Yennefer pentru The Witcher sau iscusita Donna pentru Harvey Specter.

Cum zicea madame Ariana Grande, God is a woman? Is it? Dacă nu, suntem close.

1.The Bold type – despre social media și carismă

Când eram mică și am descoperit ciocolata ,nu m-am lăsat până nu am mâncat toată tableta și mi-a venit rău. Nu se aplică răul în cazul serialului dar a dat dependență. Carismă, creativitate și o prietenie strânsă între cele trei eroine. Cine a zis că jobul de content creator nu poate fi sexy și realistic în același timp?

2. Emily in Paris – un pic de șampanie și șarm misterios

Am fost în dubii când am auzit de serialul ăsta. Întotdeauna mi-am dorit să ajung în Paris, în special pentru Muzeul Luvru și plimbările pe Champs-Élysées. Ca și oricare oraș din lume, probabil că unele părți sunt overrated. Nu fiecare persoană care ajunge în Paris își întâlnește dragostea? Sau o fi adevărat? Serialul Emily in Paris este savuros, amuzant și de multe ori crește temperatura în cameră.

3. Harlem – statut social și Doja Cat

Serialul este focalizat pe poveștile celor patru prietene, femei cu statut social și viață profesională, those women which have everything. But they don’t. Am îndrăgit poveștile celor patru eroine pentru că de multe ori m-am regăsit în peripețiile lor, câteodată prea mult. Femeile pot avea everything dacă au prietenele care trebuie. 🙂

4.The Wheel of time – Have you prepared your potions?

Dacă ți-a plăcut Games of Thrones și Stăpânul Inelelor, serialul ăsta este pentru tine! O lume fantastică unde doar femeile pot accesa magia și pot ajuta la reinstituirea echilibrului universal. Who said that women can’t have everything? Am savurat serialul în două zile și de abia aștept sezonul 2.

5. With Love – Există true love?

Nu mi-au plăcut serialele care au un plot suprarealist. Dacă firul poveștii se focusează pe cât de frumoasă este viața, cu nori pufoși și unicorni albi, that’s a no brainer for me. With Love este exact opusul, cu și despre dating-ul din ziua de astăzi și cât de dificil este să reînvii acel foc pasional în relațiile lungi.


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Views: 38

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *