Strică prea multe complimente?

De când a fost primul lockdown, la lucru am performat cu o echipă incompletă. Eu, colega mea care este în companie de 8 ani și managera mea. Șomaj tehnic, program de lucru hibrid și multe ore de overtime. They said it would be fun to grow up. Definitely (not)

Dar să nu mai fiu o drama queen ca atunci când mă duc la dentist. Știi momentul ăla când ești pe scaunul dentistului și te gândești dacă te-ai periat bine pe măselele de minte? Radu, să știi că am emoții pentru următorul consult.

De curând am stabilizat echipa cu o tipă din sudul Africii și o negresă de treabă din Londra cu accent posh. De fapt, echipa este formată din 4 gagici și un tip care este în alt birou. Adică prea mult estrogen din sudul Angliei și o firimitură de testosteron. Un mix de spice mai tare decât aripioarele de la KFC.

Conform Modern Gov (2019) petrecem în jur de 1,795 de ore pe an la lucru adică  84,365 ore într-o viață. Bine, acum se scuză cei care lucrează mai mult de acasă și protestează cei care sunt nomazi. Știu că există și excepții, dar nu vorbim despre asta ci de majoritatea. Thanks for the input.

Întotdeauna am zis că cele mai stabile relații de prietenie și camaraderie se înființează la locul de muncă. Fie că ai un customer pe care vrei să îl pocnești prin telefon aducându-i aminte de toți sfinții și împărații sau că ai colegii de la sales care te sună cu 1 minut înainte de încheierea programului, toate fac parte din farmecul lucrului de la birou.

Și sincer mi-a lipsit asta. Nu zic că nu am apreciat confortul canapelei mele care are forma fundului meu. Și care m-a ajutat să redevin un cartof. Dar glumele și existența unei ființe cu care interacționez nu poate să înlocuiască asta.

Acum a devenit și mai interesant căci pentru prima dată am simțit ce înseamnă competiție sănătoasă și complimente sincere între femei puternice. Și îmi crește sufletul văzând asta căci femeile de obicei nu își fac complimente sincere. Sau nu vor să facă asta.

De când s-a înființat noua echipă, nu există o zi în care se apreciază umorul, fizicul sau felul de a fi a persoanelor din echipă.

De exemplu astăzi a fost o zi de vară veritabilă conform standardelor din România și colegele mele s-au îmbrăcat în diferite outfit-uri de vară. Bineînțeles că pentru mine a fost temperatura perfectă dar englezii nu pot trăi fără aer condiționat la temperaturi peste 20 de grade. Și asta a dus la o serie de glume despre cât de hot sunt femeile astea căci crește temperatura în clădire.

Și râsete și voie bună.

Sunt prea multe complimente? Nu există așa ceva, mai ales dacă sunt genuine.

Există o lege nespusă în care femeile nu își fac complimente pentru că implică să conștientizeze că o femeie are diferite atuuri și rezultă în insecuritate? Posibil.

Dar nu toți suferim de insecuritate și subestimare de sine? Unii sunt mici Loki iar alții sunt întruchiparea lui Hulk când vine vorba de exteriorizare.

Ia zi, când ai făcut un compliment unei femei și de ce?


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Views: 39

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Mai mult de un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *