5 tipuri de invitați la nuntă

A venit acea perioadă din an în care, vrei nu vrei, trebuie să participi la nunțile prietenilor. Știu că deja ai primit invitația cu un an înainte și nu mai poți da înapoi.

Nunțile românești sunt ..altceva. M-au întrebat colegii englezi cum sunt nunțile în România. Le-am spus despre tradiții, despre petrecutul până dimineața și cel mai greu a fost să le explic ce înseamnă ciorba de potroace.

Explicația a sunat cam asa: “You see, we meet the next day after the wedding to eat a leftover soup. This way you can compare your hangover between your friends and laugh your socks off.”

Șocul colegilor mei este imprimat și până în ziua de astăzi.

Acum este momentul ideal să iți iei un moment de respiro de la alegerea rochiei, costumului sau pantofilor incomozi și să te pregătesc de ce te așteaptă.

arhivă personală

1. Invitatul care este frate cu SpongeBob

Se furișează ca o felină grațioasă la patru ace și cu voia bună la purtător. Licoarea lui Bachus s-a înfiripat în sufletul și papilele lui gustative. Cui îi mai trebuie haine la petrecere când scena se simte ca la el acasă?

2. Invitatul care nu dansează

Toată lumea spune că nu știe să danseze dar cui ii pasă? Ce mai contează că mișcările corpului sunt pe ritmul greșit? Sau că hora devine un experiment nereușit căci pierzi numărătoarea la pașii din față și în spate? Dar criticul de la “Dansez pentru tine” așezat la primele mese, nu este impresionat de ce vede.

3. Invitatul care stă doar pe telefon

Îmbrăcat de gală la o căldură de 40 de grade cu tot cu aer condiționat, invitatul ăsta își petrece timpul făcând așa de multe poze încât Kim Kardashian ar fi geloasă. Nu dansează dar încearcă să agaseze fotograful într-un mod subtil. Photobombing este dus la un nivel superior.

4. Invitatul care este de la “Bravo, ai stil”

Când locuiai la bloc, nu exista zi în care nu erau acele vecine la bancă care judecau pe oricine trecea prin fața lor. Dar acum există varianta actualizată, de acel critic vestimentar neobișnuit de wedding outfits. Întregul timp și-l petrece judecând faptul că pantoful este prea ieftin sau că rochia este prea de anul trecut.

5. Invitatul care se distrează

Invitatul ăla care a venit să se simtă bine alături de mire și mireasă. Nu contează că mâncarea este rece sau că vinul este oribil, rupe ritmul de dans alături de prieteni chiar dacă nu știe să danseze. Stă până la finalul nunții cu hainele transpirate. Cui ii trebuie sală când ai voie bună?


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.