Ce a însemnat 2022?

Lasă-mă să respir un pic, whoa nu pot să cred că a mai trecut un an. Știu că te pregătești să ieși în oraș sau ești în drum spre munte ca să pui de o petrecere strașnică de Revelion. Voie bună, oameni mișto și momente amuzante. Englezul zice că trebuie să vezi întotdeauna partea plină a paharului. Căci altfel viața ar trece pe lângă noi.

Când eram la începuturile scrisului, scriam foarte filozofic și mult pe corazon. Poate că era bine, poate că era patetic, who knows? You do what makes you happy, indiferent ce spun cei din jur. Cu trecerea timpului și cizelarea scrisului, a venit și marea dilemă: mai este nevoie de emoție sau bariera sentimentală este mai indicată?

Câteodată simt că este nevoie de acel raw material iar autorii mei anonimi transpun asta pentru mine și își varsă emoția mult râvnită. Dar este destulă emoție în 2022?

Anul ăsta mi-a arătat că orice emoție este binevenită căci rezultă o lecție mai mult sau mai puțin necesară. Dar cred că cel mai dificil este când ești un control freak și nu vrei să îți permiți să treci prin ele. Că este dureros și te face vulnerabil. Că nu mai ești un superhuman.

Anul ăsta m-a învățat că prieteniile sunt foarte fragile, un fir de ață care se poate rupe foarte ușor. Viața este plină de alegeri și multe sunt dificile ce se simt precum mersul printr-un noroi dens. Care nu îți permite să mai ajungi la o perspectivă clară. Căci unii oameni sunt făcuți să rămână pe tot parcursul drumului iar alții doar cât să te învețe o lecție. Și este ok.

Anul ăsta mi-a arătat că dezvoltarea personală este un proces lung, plin de frustrări și fără sfârșit. Important este să lucrezi pentru un scop bine stabilit, indiferent de eforturile depuse.

Anul ăsta mi-a demonstrat că pot jongla cu locul de muncă, facultatea, proiecte personale și viață personală. Nu mi-a plăcut să stau locului, să mă plafonez sau să nu citesc despre de toate. Acum înțeleg de unde au apărut noile fire albe care nu contenesc să îmi coreleze onduleurile.

Anul ăsta mi-a amintit care erau țelurile principale când m-am mutat în Anglia: călătoritul și dezvoltarea profesională. Scriind asta, m-am uitat pe profilul de LinkedIn care este plin de diplome și cursuri de formare profesională. Acum o să-mi asum porecla de tocilară.

Anul ăsta mi-a arătat că trebuie să te simți bine în pielea ta, a fi sexy este o atitudine și cheia este să fii bine cu tine însuți. Dacă eu pot să mă duc la climbing cu o tijă de titaniu și 8 șuruburi în cotul drept, tu clar îți poți asuma sexualitatea. 👌🏻

Anul ăsta mi-a crescut inima căci pasiunea pentru scris “m-a forțat” să ies din aria mea de confort și să întâlnesc oameni extraordinari. Niște oameni care mi-au demonstrat că niciodată nu este prea târziu să faci ceea ce îți place, la nivel de pasiune sau business.

Anul ăsta m-a învățat că totul este trecător și trebuie să te bucuri de moment. Adică mai bine începi o facultate că anii oricum trec, măcar să fie și o diplomă la sfârșit.

Aș putea continua la nesfârșit dar sunt sigură că deja petrecerea a început și ți-ai pregătit lista de dorințe pentru la anul. Pentru un 2023 plin de călătorii, experiențe și oameni mișto.❤️


Dacă ți-a plăcut articolul, te invit să explorezi și celelalte povești din această categorie.

Îți dorești să fii mereu la curent cu noutățile de pe blog? Poți să mă urmărești pe Facebook și Instagram, unde răspund prompt la mesaje.

Publicat de Norina Drujescu

Stau foarte prost la autocaracterizare dar întotdeauna am zis despre mine că sunt un digital creator wanna be. Vorbesc mult, scriu puțin și citesc când apuc. Un deceniu de când scriu și îmi perfecționez stilul dar tot nu m-am plictisit. Is this true love? Crizele mele existențiale seamănă cu melodiile lui Taylor Swift iar interviurile mele găsesc hidden gems în marea de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.